frädag!

Hej katter!

Nu är det såhär att det är fredag och jag sitter och kollar på Hell's kitchen, sorligt. Jag är trött, jätte trött jag orkar nästan inte hålla ögonen öppna nu, jätte jobbigt och det jobbigaste av allt är att det är fredag. Jag kan ju inte sova bort en hel fredag? Men just nu känns det som att det är det jag vill mest av allt, bara sova. Men redan nu vet jag att det knappast kommer att hända, för jag ska träffa min Hedda. Och då blir det nästan aldrig lugnt kan jag säga, eller kan säga att det aldrig blir lugnt. Men Hedda du vet att det är fet fördel!!

Vad vi ska hitta på är ännu oklart, men ölen är fixad och snart ringer hon nog och säger att hon är på väg. Så snart måste jag börja fundera på vad vi ska äta, eller nu lät jag jätte viktig. Hedda får helt enkelt kolla i kylskåpet när hon kommer hit. Vet redan nu att det första hon kommer fråga är, får jag ta en bit brieost?! Vill ni veta en jätte äcklig sak, en kväll för några år sen kommer jag och Hedda hem pruttfulla och när vi öppnar kylskåpet ser vi en brieost... så snuskiga som vi är äter vi upp nästan hela. haha!! Nu måste jag hoppa in i duschen.

Saknar Tilda, jätte mycket. Vill att hon ska komma hem nu så vi kan äta potatis!

PUSS!




hahaha jag var 14 år!


Läs om du vill!

Jag är värdelös på att blogga, varför har jag egentligen en blogg? Jag tänker att jag kanske någon gång vill börja igen på riktigt och då är det ju onödigt om jag tar bort den, så jag har bestämt att den får vara kvar. Är det ens någon som kikar in är ibland? Tilda är i New York och glassar omkring på gatorna, jag och Hedda jobbar plus att skolan är sjukt seg just nu. Känns som att jag lever för helgerna, haha helt sorligt men helt sant. Stressar hur mycket som helst just nu också, i början trivdes jag med det, nu är det bara slitsamt. Efter skolan är det jobb efter jobb är det läxor, hinner knappt med. På helgerna vill jag träffa mina vänner som jag inte hinner träffa på vardagarna, så då blir det mycket stress på helgerna också.

Ledigt imorgon, så jag ska åka in till stan med bästa vän. Kika i affärer och bara umgås, helt grymt! Efter det måste jag åka till Solna, så hoppas att Hedda möter upp mig så vi kan gå tillsammans. Och efter det är det hem och plugga som gäller, så somnar nog rätt sent som vanligt. Och på trosdag är det skolfoto, men jag vägrar att vara med, amanda är skit arg på mig för det, men jag vill inte, så om jag inte vill varför ska jag då vara med?, nej tack till skolfoto!




RSS 2.0