jag lever!

Jag lever min vänner, är lite dålig på att uppdatera bara men det vet ni redan. Sitter hos Pernilla nu, åkte hit i morse så har varit här ett tag nu. Hon är ensam hemma ett bra tag nu, så jag gör henne lite sällskap. Men ska hem imorgon eftersom att jag måste på ett möte och på fredag blir det paaaarty.  Jag uppdaterar mer imorgon då jag är hemma.
Ciao bella..

ung och söt. !

gammmmmalt!

     
         
 

HAHAHAHAHAHA

hos hanna

Sitter fortfarande hemma hos Hanna, ska börja kolla bussarna och så om ett litet tag. Igår tog vi det bara lugnt, lagade mat, kollade film, gick en feting promenad, snackade skit och hade det allmänt bra.  Fick upp tidigt som bara den i morse eftersom att vi skulle till um, när vi kom hem gick vi och la oss nästan på en gång, och jag kom nyss upp ur bädden. Vaknade dock 3836 gånger av att Hannas mobil ringde och hennes ringsignal är en liten kattunge som mjauar (vet inte hur det stavas?) ,  hade lust att slänga mobilen i väggen!!

Dagens planer är att jag ska umgås med mina bästa, Hedda och Tilda. Vi ska bara chilla, hyra en film köpa gott och trivas. Dom sover kvar, så det blir hur bra som helst.
 
Ciao bella


helgen

Sitter och lyssnar på coldplay, måste snart fixa mig och kila ner till bussen eftersom att jag ska till Hanna. Tror vi bara ska ta det lugnt, laga mat och snacka skit, men det behövs. Har inte gjort mycket idag, var nyss ute och sprang så känner mig som en riktig hurtis måste jag säga, men är helt död just nu. 

Helgen var bra, umgicks med Hedda största delen av helgen. I fredags fyllde Caroline 19, och i lördags fyllde sorken (Calle) 18 år. Så det har varit mycket festade under helgen, men jag ska inte klaga, det har varit riktigt kul.

Bjuder på några heta bilder från i fredags, :) puss
(sista bilden är allt annat än okej!!!)

 




najs bajs

Hej gott folk, dagen har inte varit speciellt händelserik. Men imorgon fyller bästa Caroline år, så vi ska dit för att fira henne, och sen ska vi troligtvis dra vidare. Ska bli hel kul eftersom att det var så länge sen jag såg henne, och även dom andra bruttorna. Hade grov panik eftersom att jag inte viste vad jag skulle ha på mig, och det kan ta seriöst flera timmar för mig att välja kläder så att fixa det dagen innan är ett säkert kort. Ringde Tilda på en gång, och helt plötsligt hade jag ingen panik längre och nu är kläderna valda. Jag lovar att bilder komma att komma upp, eftersom att Hedda kommer vara med, och hon har alltid kameran i sin högra hand. Har även försökt få tag i Hanna hela dagen utan något resultat, så Hanna om du ser det här.. ring mig!!  

Avslutar med en festlig bild på mig själv, voff!


potatis

Igår mötte jag upp Hedda och Tilda, vi gick och hämtade våra biljetter. Och fördröjde även tiden på gina tricot, ni som vill se hur... kolla in video klippen på Heddas blogg, haha!  Sedan var det dags för film, och jag säger bara en sak ni måste se ice age i 3d om ni nu inte har gjort det, jag rekommenderar den hårt. Efter det åkte vi hem till Tilda och kollade på tv resten av kvällen, somnade rätt sent, och enligt Hedda hade jag pratat i sömnen också..

Imorse vakande vi vid tio tiden och far iväg till flatenbadet, men bestämde oss rätt så fort för att åka tillbaka till tildas tomt och sola där istället, vilket var hur bra som helst. Och sen åkte jag och Tilda in till söder och gick på den bästatse restaurangen och åt lite indiskt.


STÖRT

Det är något stört fel på mig, jag är trött exakt hela tiden, kan sova konstant i en hel dag utan problem. Jag börjar tro att det är något fel på mig, kanske någon sjukdom som börjar angripa min kropp!

Min vänner vad händer idag då? Jo jag ska gå på bio med bästaste Hedda och Tilda, och gissa vad vi ska se då? det blir ice age 3 i 3D. Och sen blir det att sova över hos Tilda, så det blir hel grymt. 
Vi hörs om ett tag homies, puss 


trött..

Kom hem rätt sent igår,  och självklart så har jag sovit bort hela dagen idag, och det händer rätt ofta nu för tiden. Förstår inte varför, kul att sova bort hela dagen när det är fint väder, eller inte.  Kom nyss hem från tumba, såg ett par skor i en tidning och ville verkligen ha dom, så mami och jag åkte dit och köpte dom, kan visa en bild på dom sen.. galet fina.

Ja, vad händer idag då? Jo jag ska troligtvis vara med en vän, men han svara inte så jag får väl se... annars hittar jag på något annat trevligt!

ska äta! pözz


tillbaka

Hej igen, ja vad ska man säga.. jag kan inte blogga! Men jag ska försöka att bli bättre på det från och med nu. Har helt enkelt inte känt för att blogga, men nu är jag tillbaka.

I fredags åkte jag hem till bästavän, mår bra av att umgås med henne så vi hade det as kalas. I går bestämde vi oss för att åka hem till mig, eftersom att det var fest... men kan ju bara säga, det var riktigt onödigt, var inte där alls länge eftersom att jag inte klarade det, så vi åkte hem redan vid tolv tiden. Och nu har hon precis åkt hem. Så vad händer ikväll då? Troligtvis ska jag åka hem till en vän, annars blir det nog bara att ta det lugnt.

Ha det braaao

hola amigos

Vaknade för ett tag sen, gårdagen var bara slapp. Mötte upp Pernilla vid tåget sen åkte vi med mami och papi till revudden, badade och solade hela dagen. Hon sov kvar och vi somnade rätt tidigt. Dagens planer är att åka in till stan och köpa clips till håret och sen åka hem till Hedda och fixa oss lite och så, sen ska vi in till djurgården om vädret ändras till det bättre, annars blir det chill hos Ph. Vi hörs senare gullisar!
puss


Hej mina vänner

Dåliga uppdateringar mest hela tiden, jag vet. Men det är ju sommarlov så jag är inte hemma så mycket, nu när vädret är helt underbar. Idag vaknade jag vid halv ett, ringde Linnea på en gång och frågade om hon skulle med till stan, och gullig som hon är så ville hon det. Jag var nämligen tvungen att köpa lite sommarkläder, jag kände att det inte fanns så mycket i min garderob eller rättare sagt har jag blivit trött på alla kläder. Och jag hittade en hel del fint. Efter vandringen inne i stan så mötte vi upp folket för ett kvällsdopp på stendal.

Hann inte uppdatera igår som sagt men jag var ju på allsång på skansen, hur mysigt som helst och underbart att träffa bruttorna som jag har saknat så mycket. <3
 





Ph, Hedda och jag


 


RSS 2.0