sho abo

Har inte vart hemma idag, kom nyss hem så därför har jag tyvärr inte hunnit uppdatera något. Åkte till stndal med Linnea, tidigt som satan. Där låg vi och glassa till ungefär halv sex, då papi kom och hämtade mig och Flisan. Åt middag med flisan på pizzan, och sen kom också Maria. Efter det bestämde vi oss för att ta ett kvällsdopp vid bryggan, jag bangade på att bada med några badade. Efter den vistelsen så cyklade jag hemåt, och nu sitter jag här med feting panik för morgondagen eftersom att tandläkaren väntar.

Kommer nog inte hinna uppdatera så mycket imorgon heller eftersom att jag kommer glassa på stendal, och sen möta upp bruttorna för allsång på skansen, yey!

Vi hörs babes! PÖZZZ


CYKLISTERNA

Mötte upp Linnea och resten av folket. Efter en liten stund på brantan bestämde vi oss för att cykla ända till Tumba, för att alla ville ha donken. Kan inte säga annat än att resan dit var hel kul!, Vi tog dock tåget tillbaka. Just nu sitter vi hemma hos mig, kom nyss in från altanen. Ska glo på film nu, så vi hörs imorgon. PÖZZZZZ


Söndaaaag

Är så sjukt trött, sitter bara hemma och glor på tv just nu. Ska snart kila till Linnea, och sen drar vi upp till brantan skulle jag tro. Var på stendal ett tag idag, så jävla härligt väder och varmt i vattnet är det också. Sen kom bror och hämtade mig, och sen åkte vi till donken och åt lite. Hedda sov kvar hemma hos mig medans jag var och badade eftersom att hon var så sjuk.  Nu ska jag draa, jag bjuder på en fin bild på mig själv, haha!!



galet

Gårdagen var bara otroligt skum, jag och Hedda hade det askalas. Kvällen började bra, men slutade mindre bra. Jag åkte hem och sov, Hedda sov borta. Men jag gick och mötte henne för ett tag sedan, vi har löst allt nu, det var ett missförstånd. Hon ligger nere i sängen och sover nu, stackare hon har blivit jätte sjuk så jag ska snart gå ner och se hur lillen mår. Vi kanske åker och badar om hon orkar det, annars ska vi bara ta det lugnt idag.

Vi hörs om en stund. puss


Countryfestivalen

Countryfestivalen var riktigt galet, men det är det varje år. Det började med att vi förkrökade här, och åt hel god mat. Vi tog nio bussen upp ( Jag, Linnea och Hedda). Vi åkte en galen karusell, drack massa öl och träffade gammalt hedligt Tullinge folk. Vissa delar under kvällen skulle man kanske inte ha gjort, haha!

Dagens planer är att jag och Hedda ska åka in till stan, och sen fort tillbaka hem till mig och börja förkröka. Ni vet vi ska upp ikväll igen, yey! Nu måste vi hoppa in i duschen.

Puss

Jag och Linnea


blää

Tandläkarbesöker var en ren mardröm, jag grät och tyckte bara att det var allmänt obehagligt. Måste tillbaka på tisdag eftersom att en lagning hade gått söder, och jag har redan panik!
Pratade nyss med Linnea, jag kilar troligtvis över till henne om ett tag, eller så kommer jag bara vara hemma ikväll eftersom att det var ett tag sen jag bara var hemma och tog det lugnt. Imorgon är det i alla fall country festivalen som gäller, förkrök här med bruttorna och sen drar vi upp. Hur grymt som helst, vi ses väl där?

Bilder från dagarna som gått.

Tisdag 
 
   

Nyköping

       

 

Hemma.

Nu är jag hemma från Nyköping, måste säga att det var hur underbart som helst där. Vi hade det absolut bäst! Vi badade vid hamnen, satt vid havet och åt god mat, trivdes som fisken i vattnet där borta. <3

Men nu är jag som sagt hemma igen, och ska snart bege mig in till stan för att gå till tandläkaren, och jag längtar verkligen inte så mamma får följa med.
Bilder kommer för jag måste verkligen skynda mig nu :) pusss


i Nyköping

´Jag har ínte uppdaterat på ett bra tag mina vänner, förlåt! Jag är hos tilda i nyköping nu, men jag kommer hem imorgon och då kommer en massa fina bilder upp i bloggen, så titta in imorgon. PÖZZZZZ


mys

Kom nyss hem, jag Linnea och Flisan åkte ner till bryggan och satt där några timmar, hur mysigt som helst. Badade, åt en massa gott och lyssnade på musik. det var hur bra som helst. <3
Ska snart ner till stationen och möta Hedda, vi hade tänkt att gå upp rätt tidigt imorgon och sen åka ner till stendal och bada, så vi tyckte att det skulle vara bäst om hon kom redan idag.

Lägger upp lite bilder från brygga.









hejhej

Har inte hunnit uppdatera idag, eftersom att jag inte har varit hemma, men nu så. Har inte gjort så jätte mycket idag om jag ska vara ärligt, har legat ute en liten stund, och sen följde jag med mami och handlade. Skulle egentligen ha åkt och badat, med det vart inte så. Men får hoppas att det blir fint väder imorgon med, någon som möjligtvis vet hur vädret ska bli?

Ska snart ringa Linnea och troligtvis så kilar jag över till henne lite senare skulle jag tro. Ja, mer än så har jag inte att säga just nu.
Men vi hörs? pözz





Bilder från midsommar









Söndag

Hade många besökare igår, för att vara ett första inlägg, yey! Vaknade tidigt idag, har redan hunnit tagit en promenad, och snart ska jag äta lite frukost. Midsommar var för övrigt hur mysigt som helst, kommer lägga ut lite bilder senare idag, så kolla in snart igen. Idag blir det nog en lugn dag, måste åka till en kompis och hämta min ipod eftersom att jag var så smart och glömde den där, men idag tar jag dagen som den kommer.

Vi hörs! puss


Ett nytt försök

Nu vet jag inte hur många gånger jag har försökt blogga, trots att jag nästan aldrig skrev i den förra bloggen så saknar jag det. Så nu kör jag på ännu en blogg, och nu ska jag även försöka att blogga så ofta jag kan, eller vill!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0